Burgermeester Link Beker

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Afgelopen zaterdag ( 06-06-15) organiseerde Schutterij “St.Joseph” Sweikhuizen het Burgemeester Link Beker schieten. Daar St.Joseph maar één kogelvanger heeft en dus niet de capaciteit om deze wedstrijd op hun eigen terrein te organiseren, werd uitgeweken naar het terrein van Schutterij “St.Gertrudis” Amstenrade, die over twee kogelvangers beschikt. St.Joseph Sweikhuizen wil Gertrudis Amstenrade dan ook bedanken voor het beschikbaar stellen van hun locatie.

19 kaarten (drietallen) hadden ingeschreven. Na de eerste ronde vielen de schutterijen van Sweikhuizen en Schinnen af. Na een spannende wedstrijd waren tenslotte nog 3 drietallen in de race. Helaas het drietal van Doenrade miste. Twee drietallen van Oirsbeek moesten dus onderling uitmaken wie de uiteindelijke winnaar zou worden. Ook op kleine punten schieten bracht geen winnaar, dus moest het schieten op de stokken de beslissing brengen en dat was ook zo.

De uiteindelijke winnaars werden:

1. Oirsbeek: Chris Bouman, Dave Roberts en Frits Roberts

2. Oirsbeek: Jeroen Roberts, Mariëlle Bruls en Hein Leurs

3. Doenrade: Zephyr Reijnen, Henk Rebergen en Rob Roberts

Tevens werd er in deze wedstrijd ook geschoten om de voorzittersbeker, waaraan ook burgemeester Link deelnam. Enkele voorzitters en ook burgemeester Link vielen al gauw af. Tenslotte bleven de voorzitters van Schinnen en Sweikhuizen als laatste over.

Winnaar voorzittersbeker: Jan Dols, voorzitter van “St.Joseph Sweikhuizen” na nog enkele kavelronden.

Al met al een mooie wedstrijd met prachtig weer en een mooie locatie en terechte winnaars.

DSC01005

 

DSC01006

DSC01007

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *